Ö
- 17 Eyl 2024
- 13
tlegram anıl
forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.3c888b2f41eae0ab
Evet payfix sorunu nedeni ile bu akşama ertelendi bu gece çekiliş sağlanacaktır bol şanslar dilerizDün son değil miydi bugün açıklanması gerekiyordu galiba
Özelden ilettiler k.t ediliyor şuan fake hesaplarla attıklarını söylüyorlar yerine getirmeyen varsa iptal edilip başkası alıncak yerineKazananlar şartları karşılamıyor admin ne Twitter nede telgram kullanıcı adlarını yazmamışlar RT ve etiket yapan 3 kişi var
Ben yaptım ilettim de kazanamadınız diye niye bizim hakkımızı yiyorsunuz yaKazananlar şartları karşılamıyor admin ne Twitter nede telgram kullanıcı adlarını yazmamışlar RT ve etiket yapan 3 kişi var
Siz değil @uğurcan11 @balaban1 kontrol ediliyorBen yaptım ilettim de kazanamadınız diye niye bizim hakkımızı yiyorsunuz ya
Admin burda açık açık yazmış RT takip 3 etiket telegram takip ve hem Twitter hemde telegram kullanıcı adlarının yazılmasını istemiş şartları bu demiş adam sadece payfixini yazıp çekilişte çıkıyor doğru bişey değil benceForummisli ' den yılbaşına özel etkinlik!
5 kişiye 1.000 tl toplamda 5.000 tl ödül!
Ödüller nakit olarak dağıtılacaktır!
Şartlar ;
Telegram TakipForummisli Duyuru
Twitter Takipx.com
Twiter Rt , Fav , 3 etiketx.com
Şartları yerine getirip konuya payfix telegram ve twiter kullanıcı adı iletmeniz yeterlidir.
Çekilişe katılım 25.12.2024 saat : 23:59 da sona ericektir!
Ödüller 26.12.2024 de gün içersinde gönderilicektir!
Çoklu hesap sahibi üyeler ödülden yararlanamazlar tespit edilmeleri halinde hakları silinicektir.
Çekiliş FORUMMİSLİ foruma aittir site bakiyesi vs değildir.
Bol şanslı günler dileriz...
Kendileri özelden iletmişler telegramları görülmesin diye kontrol sağlandığında evet hepsi takip ediyorAdmin burda açık açık yazmış RT takip 3 etiket telegram takip ve hem Twitter hemde telegram kullanıcı adlarının yazılmasını istemiş şartları bu demiş adam sadece payfixini yazıp çekilişte çıkıyor doğru bişey değil bence
Twitter RT ve etiketi söylemiştim kazanan arkadaşlari tebrik ederimKendileri özelden iletmişler telegramları görülmesin diye kontrol sağlandığında evet hepsi takip ediyor
Merhaba bu yıl çok fazla etkinlik düzenlemesi sağlancak ilk önce siz haberdar olmak istiyorsanız sabitlenmiş konulardaki twiter ve telegram adreslerimizi takip edebilirsiniz.Yeni etkinlik yokmu?