forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.3c888b2f41eae0ab
Canlı yokŞifre belirliyorum yok Latin harfi olacak yok özel karakter olacak yok nokta virgül olacak sizin gibi sitelerin allah belasını versin istediğim şifreyi yaparım sizenealmıyorum bonus falan
![]()
Şansın varsa 2500 olurEskiden 50 verirler 1000 yap 200dü şimdi 25e düşürmüş bonusu íbneler :d
Akıyor bugun maşallah. Dün betparibu şimdi atlasbet. Sırada @BetPuan Destek sen varsın geliyorummŞansın varsa 2500 olur
Bi payfix ismarlarmisinAkıyor bugun maşallah. Dün betparibu şimdi atlasbet. Sırada @BetPuan Destek sen varsın geliyorumm
Akşama gelicemBi payfix ismarlarmisin
Usta noluyo ustaAkşama gelicem
Hergün birileri vuruyor birbirimizin paraları ortalıkta dolanip duruyorAkıyor bugun maşallah. Dün betparibu şimdi atlasbet. Sırada @BetPuan Destek sen varsın geliyorumm
Usta noldu bana ustaHergün birileri vuruyor birbirimizin paraları ortalıkta dolanip duruyor![]()
Sapla liste alındı ??Akıyor bugun maşallah. Dün betparibu şimdi atlasbet. Sırada @BetPuan Destek sen varsın geliyorumm
Borcu kapattım son borctu bitti kusurat vardı onuda dün 1 kişiye verdim la geç kaldın@gomez gel buraya 960 ın 60 şa cokelim![]()