Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Esas olan üyedir. Reklamdan yüzü görülmeyen forumlardan olmayacağız ve üyelerimizin hakkını yedirmeyeceğiz.

• Büroların Dikkatine!

forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.3c888b2f41eae0ab

[email protected]
    forummisli3.com'da yer alan içerikler bilgilendirme amacında olup, Türkiye dışında ikamet eden Türkçe konuşan üyelere yönelik olarak hazırlanmıştır. Ziyaretçilerin yazmış olduğu yorumlar forummisli3.com’un görüşünü yansıtmaz. Ziyaretçiler yazmış oldukları yorumların içeriği nedeniyle yasal mercilere karşı kendileri sorumludur.

Kazandı #Admin / 600 TL Dağıtım

• Konuyu başlatan PolatAlemdar
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DodoYAZYETER Çevrimdışı

DodoYAZYETER

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
2 Haz 2021
6,809
Helal olsun iyi gaza gelmis ama bu macta birseyler olacak abi hissediyoru ya paramparca edecekler yara dünyayı erkenden saat 10 a birakmdan fena sikecekler
Kanka maci butun dunya cok abartti bu maca el atmazlarsa baya gol olur ama bilmiyorum bana 2 3 gol veya max 4 cikar gibi geliyor eger ajax cidden oynarsa 4 banko ama bi ***** doner

Messi06 Çevrimdışı

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
2,544
Kanka maci butun dunya cok abartti bu maca el atmazlarsa baya gol olur ama bilmiyorum bana 2 3 gol veya max 4 cikar gibi geliyor eger ajax cidden oynarsa 4 banko ama bi ***** doner
Şampiyonlar ligine cok el atmaya basladilar bakalim bu hafta kim patlayacak ilk hafta psg den cok can yaktılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...