İlerde olabilme ihtimali kaç????Şuan mümkün YOKKKKK. telefon aldım. Maaşın yatmasını bekliyorum
forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.c69c5de83c7ccd5a
@forummislimarketingg
İlerde olabilme ihtimali kaç????Şuan mümkün YOKKKKK. telefon aldım. Maaşın yatmasını bekliyorum
Artık 0İlerde olabilme ihtimali kaç????
Geldim dağıtım yoksa dün sabah 8 den beri uyumamisim uyuyacağım@BMW gel bura??
Sadece çekim paylaş. Sonra gg.
Nolmus boston cybereBoş dön kuru mke
Sadece 6k mı ?? ödemelerimiz var yapcak bir şey yok.Cimri pala 6k çek kimseye 1 kuruş atma![]()
Paraaaaaaaaaaaaa allah belanı versin Paraaaaaaaaaaaaa sensiz neden olmuyor Paraaaaaaaaaaaaa@BMW gel bura??
Frkan maşallah artık zengin. Ufakta olsa hergün roll varBoş dön kuru mke
Abi 20 30₺ ile yapıyorum ya ne zenginliği hiç kazanamıyorum ki hep lose ?Frkan maşallah artık zengin. Ufakta olsa hergün roll var![]()
Bı yumurta kır yiyekAbi 20 30₺ ile yapıyorum ya ne zenginliği hiç kazanamıyorum ki hep lose ?
bugün zeytine kafa atıyoruz ya ??Bı yumurta kır yiyek
Şaban gibi zeytine ekmek ban da oda bitmesinbugün zeytine kafa atıyoruz ya ??
Abi bugün canım muz çekti oda bütük kalmış 6₺ verdim bir muza ya zoruma gitti ??Şaban gibi zeytine ekmek ban da oda bitmesin![]()
Meyveler ateş pahasiAbi bugün canım muz çekti oda bütük kalmış 6₺ verdim bir muza ya zoruma gitti ??
Kafa atma ağzına atbugün zeytine kafa atıyoruz ya ??
Ağzıma atarsam biter ??Kafa atma ağzına at
1000 liram olsa Portekiz u 21 maçına 7.5 üst oynardım 1.85 orandan korkmadan basardım.senin paran var bas ??Kafa atma ağzına at
Sorma abi ya içlerindeyim marketteyim ya fiyat görünce kahroluyorumMeyveler ateş pahasi
O kadar yük maalesef1000 liram olsa Portekiz u 21 maçına 7.5 üst oynardım 1.85 orandan korkmadan basardım.senin paran var bas ??