Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Esas olan üyedir. Reklamdan yüzü görülmeyen forumlardan olmayacağız ve üyelerimizin hakkını yedirmeyeceğiz.

• Büroların Dikkatine!

forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.3c888b2f41eae0ab

[email protected]
    forummisli3.com'da yer alan içerikler bilgilendirme amacında olup, Türkiye dışında ikamet eden Türkçe konuşan üyelere yönelik olarak hazırlanmıştır. Ziyaretçilerin yazmış olduğu yorumlar forummisli3.com’un görüşünü yansıtmaz. Ziyaretçiler yazmış oldukları yorumların içeriği nedeniyle yasal mercilere karşı kendileri sorumludur.

Rolling #frkan1903 / Rolling

frkan1903 Çevrimdışı

frkan1903

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
16 Tem 2021
2,612
Ben de senin icin diyorum bro zatenm ama kafana gore biraz mola ver yine sen kafan dagilsin daha iyii senin ixin
Şuan ki halimi @kadircan4747 dayım biliyor düşünüyor da şimdi değer veriyor Allah razı olsun öz abimden farkı yok cidden benim için benimde onu şuan dinlemem gerek ben çünkü biraz hatta baya saçma sapan hareket ediyorum

EhleenN Çevrimdışı

EhleenN

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
19 Tem 2021
777
Şuan ki halimi @kadircan4747 dayım biliyor düşünüyor da şimdi değer veriyor Allah razı olsun öz abimden farkı yok cidden benim için benimde onu şuan dinlemem gerek ben çünkü biraz hatta baya saçma sapan hareket ediyorum
Aynen knka tecrübe li adam var dir bildigi vir seyler buyuk sozu dinle bosver birazda ara ver kafan acilsin zararini alirsn bi sekil guzel bi zaman da ins :))