Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Esas olan üyedir. Reklamdan yüzü görülmeyen forumlardan olmayacağız ve üyelerimizin hakkını yedirmeyeceğiz.

• Büroların Dikkatine!

forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.c69c5de83c7ccd5a

@forummislimarketingg

[email protected]
    forummisli3.com'da yer alan içerikler bilgilendirme amacında olup, Türkiye dışında ikamet eden Türkçe konuşan üyelere yönelik olarak hazırlanmıştır. Ziyaretçilerin yazmış olduğu yorumlar forummisli3.com’un görüşünü yansıtmaz. Ziyaretçiler yazmış oldukları yorumların içeriği nedeniyle yasal mercilere karşı kendileri sorumludur.

Kazandı Gelirse 2 Kişi 27 // tungabey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EL MATADOR Çevrimdışı

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
9,990
" MADRİD "
Kanka ben acıktım yemek param yok öğlene hallet dedim ama ya.
Lan kanka allah kıtap aşkına benı bılmıyon mu 1 mılyar param yatacak kalan maasım dun gelecektı patron karayollarından odeme alamamıs bugun alacak aldıgı an bana atacak kalan paramı daha bı saat önce telefon ettım akaşama kadar yatırrım dedı tamam dedım para itin olur şu para gecsım elıme az daha ıdare et akşama en geç atmış olurum ❣️

pardonelimkaydı Çevrimdışı

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
17 Tem 2021
2,845
Lan kanka allah kıtap aşkına benı bılmıyon mu 1 mılyar param yatacak kalan maasım dun gelecektı patron karayollarından odeme alamamıs bugun alacak aldıgı an bana atacak kalan paramı daha bı saat önce telefon ettım akaşama kadar yatırrım dedı tamam dedım para itin olur şu para gecsım elıme az daha ıdare et akşama en geç atmış olurum ❣️

Payfixe geçmedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...