Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Esas olan üyedir. Reklamdan yüzü görülmeyen forumlardan olmayacağız ve üyelerimizin hakkını yedirmeyeceğiz.

• Büroların Dikkatine!

forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.c69c5de83c7ccd5a

@forummislimarketingg

[email protected]
    forummisli3.com'da yer alan içerikler bilgilendirme amacında olup, Türkiye dışında ikamet eden Türkçe konuşan üyelere yönelik olarak hazırlanmıştır. Ziyaretçilerin yazmış olduğu yorumlar forummisli3.com’un görüşünü yansıtmaz. Ziyaretçiler yazmış oldukları yorumların içeriği nedeniyle yasal mercilere karşı kendileri sorumludur.

Haberler Marsilya - Galatasaray Maçında Gergin Anlar

Rooster Çevrimdışı

Rooster

Kumar, kendini beğenmiş kişilerin tutkusudur.
Kayıtlı Üye
28 May 2021
12,137
Marsilya tribünleri Galatasaray taraftarlarını kışkırtmak için terör örgütünün paçavrasını açtı.

Messi06 Çevrimdışı

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
2,544
Rooster Çevrimdışı

Rooster

Kayıtlı Üye
28 May 2021
12,137
Adamin bu twitti atmasi hosuna mi gittide paylasim yaptin admin sorabilirmiyim?
Adamın twitte yazdığına sen söyleyince baktım. Benim için önemli olan o an yaşanan olayları bir an önce sizle paylaşmak olduğu için yazısına dikkat etmemişim :) Değiştiririz.

Messi06 Çevrimdışı

Messi06

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
2,544
Adamın twitte yazdığına sen söyleyince baktım. Benim için önemli olan o an yaşanan olayları bir an önce sizle paylaşmak olduğu için yazısına dikkat etmemişim :) Değiştiririz.
Peki adminim sen oyle diyorsan oyledir kolay gelsin ?

Rooster Çevrimdışı

Rooster

Kayıtlı Üye
28 May 2021
12,137
IMG_20211001_003014.jpg

Maçın ardından sahaya giren Marsilya başkanı Pablo Longoria, hakeme tepki gösterdi.

Megastarkan Çevrimdışı

Megastarkan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
964
Cok fenerlı kardeşmiiz bız gslılerın yanında oldu sosyal medyada kendılerıne ozel teşekkur edıyorum marsılya gel gel.