Beyler son 10 dakika her hangi bir dağıtım linkinizi iletin please
forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.3c888b2f41eae0ab
dagıtım yapmayanlar kazanırsa bidahamı cekilicek? bence link atanlardan liste yapılsın daha mantıklıona gerek yok payfixno isterken konuyla beraber atar kazananlar
Versede almam reis sıkıntı yok@Saulalvarez Dağıtımı Jaguar Arkadaşa yaptırmasaqn Sevinirim önceki Forumdan Vukaatlı kendisi
Oylenyapiyorum zatendagıtım yapmayanlar kazanırsa bidahamı cekilicek? bence link atanlardan liste yapılsın daha mantıklı
2 kiside yedek çekerizdagıtım yapmayanlar kazanırsa bidahamı cekilicek? bence link atanlardan liste yapılsın daha mantıklı
Bi Kişi daha seç ama 3 kişiye verilcek hepsi senin seçtiğine çıksın@dembele3538 ikimize çıksın bana cikmassa sana çıksın ama bana çıkıp sana cikmassa olmaz
@Saulalvarez begenenlerden değil 17.15 e kadar dağıtım linklerini atanlardan yapıyorum reis
Mantık akıyor@Saulalvarez begenenlerden değil 17.15 e kadar dağıtım linklerini atanlardan yapıyorum reis
ya dostum karıştırma beğenenler listesini at hallederim ben cekilis ve dagitimi@Saulalvarez begenenlerden değil 17.15 e kadar dağıtım linklerini atanlardan yapıyorum reis
Tamam ben begenenleri yapıyorum sadece sen auiklarsin o zaman reisya dostum karıştırma beğenenler listesini at hallederim ben cekilis ve dagitimi
Sen çekiliş yapicak adam rol teklif ediyosun ? listeci de populer oldugun icin kendini garantiye alican kurnaz seniHerkes liste talep ediyor kurnazlık ?