Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Esas olan üyedir. Reklamdan yüzü görülmeyen forumlardan olmayacağız ve üyelerimizin hakkını yedirmeyeceğiz.

• Büroların Dikkatine!

forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.

Reklam ve İşbirliği İçin

live:.cid.3c888b2f41eae0ab

[email protected]
    forummisli3.com'da yer alan içerikler bilgilendirme amacında olup, Türkiye dışında ikamet eden Türkçe konuşan üyelere yönelik olarak hazırlanmıştır. Ziyaretçilerin yazmış olduğu yorumlar forummisli3.com’un görüşünü yansıtmaz. Ziyaretçiler yazmış oldukları yorumların içeriği nedeniyle yasal mercilere karşı kendileri sorumludur.

Kazandı GELİRSE 1 KİŞİ 30'DA BENDEN ❤

Ozimo Çevrimdışı

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
1,013
Yok herkese ödül olan etkinlikler olmalı *** bizim gibi sanssizlar olmuyor ???

muhsinovi Çevrimdışı

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
9,012
Aşiyan Mezarlığı
Yok herkese ödül olan etkinlikler olmalı *** bizim gibi sanssizlar olmuyor ???
Kanka sen bana diyonda son 1 aydır köydeydim ben daha bugün geldim orda ne İnternet çekiyordu ne bişey rollere bakamıyodum herkesin şanslı bi zamanı olur takma kafana. Theflashı hatırla ard arda 3 kere 10kiside 2den çıktı adam umudunu yitirme :D

Ozimo Çevrimdışı

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
17 Tem 2021
1,013
Kanka sen bana diyonda son 1 aydır köydeydim ben daha bugün geldim orda ne İnternet çekiyordu ne bişey rollere bakamıyodum herkesin şanslı bi zamanı olur takma kafana. Theflashı hatırla ard arda 3 kere 10kiside 2den çıktı adam umudunu yitirme :D
Şaka yapiyorum ve maksat muhabbet olsun takılma bol şansın olsun 10 kere kazan sıkıntı yok