- 17 Tem 2021
- 2,544
Eyvallah bromTebrikler @Messi06
forummisli3.com Dışında Reklam İçin İletişime Geçenlere İtibar Etmeyiniz.
live:.cid.3c888b2f41eae0ab
Eyvallah bromTebrikler @Messi06
Nokta atış yaptik valla?
Bunu bana yapmayacaktin?Kandırdım Seni
Hocam bende kalp var yapmayın öyle şakalarBurda şansım yok beni öteki tarafa postalayın @Rooster![]()
Hahaha. Aynen *** bı şans gülmedi ama dönecek elbet bekleBurda şansım yok beni öteki tarafa postalayın @Rooster![]()
Aynı fikirdeyim hocam burası yaramadı bizeBurda şansım yok beni öteki tarafa postalayın @Rooster![]()
Hocam bende kalp var yapmayın öyle şakalar
Öyle miHocam bende kalp var yapmayın öyle şakalar
Öyle mi vahh vahhhhHocam bende kalp var yapmayın öyle şakalar
Kanka sen bana diyonda son 1 aydır köydeydim ben daha bugün geldim orda ne İnternet çekiyordu ne bişey rollere bakamıyodum herkesin şanslı bi zamanı olur takma kafana. Theflashı hatırla ard arda 3 kere 10kiside 2den çıktı adam umudunu yitirmeYok herkese ödül olan etkinlikler olmalı *** bizim gibi sanssizlar olmuyor ???
Heryerdesin Reis Hızına yetişemiyom ?Ne sad atiyon la hem kandiriyon hem üzgün atiyon @Berlin
Şaka yapiyorum ve maksat muhabbet olsun takılma bol şansın olsun 10 kere kazan sıkıntı yokKanka sen bana diyonda son 1 aydır köydeydim ben daha bugün geldim orda ne İnternet çekiyordu ne bişey rollere bakamıyodum herkesin şanslı bi zamanı olur takma kafana. Theflashı hatırla ard arda 3 kere 10kiside 2den çıktı adam umudunu yitirme![]()
Eline su dokemem valla?Heryerdesin Reis Hızına yetişemiyom ?